QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Koterov ovládne Medový jarmark! Zasáhne i do provozu MHD

29.09.2016 12:23

Náves plzeňského Koterova bude už v sobotu 1. října patřit především medu, chybět ale nebude ani kuchařská show a hudební program. Čtěte podrobnosti!

medový jarmark

Medový jarmark se opět po roce vrací na koterovskou náves v Plzni. Návštěvníci se mohou v sobotu 1. října těšit na medové dobroty, ale i na spoustu dalšího občerstvení a zábavy.

Medový jarmark odstartuje v Koterově v sobotu úderem 10. dopolední a potrvá až do 17 hodin. Kromě medu a medových dobrot si návštěvníci užijí i podívanou v podobě kuchařské show. V nedaleké sokolovně budou zároveň probíhat přednášky a výstava i doprovodný program pro děti. Součástí jarmarku budou také hudební vystoupení.

Akce zasáhne i do provozu MHD a to v době od 9 do 18 hodin. "V tomto období budou vedeny spoje linky č. 51 v Koterově po objížďce. Z tohoto důvodu bude pozměněno odbavování spojů v zastávce ´Koterov´. Spoje jedoucí do Starého Plzence budou odbavovat cestující v jinak konečné zastávce v ulici Ke Kolešovce. Spoje ve směru ze Starého Plzence a spoje začínající v Koterově ve směru na Slovany, budou odbavovat cestující v zastávce ve směru na Starý Plzenec," upozorňují dopravní podniky.

Program:

10:00 Plzeňští heligonkáři

11:20 Kuchařská show

12:00 Fregata

13:40 Kuchařská show

14:20 Malá dudácká muzika z Plzně

15:30 Revival Olympic Domažlice

FOTO: fcb Medový jarmark

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24