QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Koterov ovládne Medový jarmark, zasáhne i do provozu MHD

03.10.2018 8:01

Náves plzeňského Koterova bude už v tomto týdnu opět patřit Medovému jarmarku. Chybět nebude ani kuchařská show a doprovodný program.

medový jarmark

Medový jarmark se opět po roce vrací na Koterovskou náves v Plzni. Návštěvníci se mohou v neděli 7. října těšit na medové dobroty, ale i na spoustu dalšího občerstvení a zábavy.

Medový jarmark odstartuje v Koterově v neděli úderem 10. dopolední a potrvá až do 17 hodin. Kromě medu a medových dobrot si návštěvníci užijí i podívanou v podobě kuchařské show. V nedaleké sokolovně budou zároveň probíhat přednášky a výstava i doprovodný program pro děti. Součástí jarmarku budou také hudební vystoupení.

Akce zasáhne i do provozu MHD a to v době od 8 do 18 hodin. "Z tohoto důvodu bude pozměněno odbavování spojů linky 51 v zastávkách „Koterov“. Spoje jedoucí do Starého Plzence budou odbavovat cestující v jinak konečné zastávce v ulici Ke Kolešovce. Spoje ve směru ze Starého Plzence a spoje začínající v Koterově ve směru na Slovany, budou odbavovat cestující v zastávce ve směru na Starý Plzenec," upozorňují dopravní podniky.

Program:

10:00 - Plzeňští heligonkáři

11:15 - Staropražští pardálové

13:00 - Kuchařská show

14:15 - Ultramarin

16:00 - Jakub Smolík a František Kasl

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24