QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Křimická neckyáda chystá další ročník! Fantazii se meze nekladou

14.08.2017 11:04

V plzeňských Křimicích se už v tomto týdnu pojede v pořadí již 17. ročník tradiční neckyády. Chybět nebude ani občerstvení a večerní zábava. 

Neckyáda_Křimice_foto_krimice.eu

Už tradiční neckyáda se o tomto víkendu odehraje v Křimicích. Řeku budou splouvat originální plavidla od mlýna v Malesicích, v Křimicích pak bude připravené posezení i večerní hudební program. Na sobotu 19. srpna jsou tak zváni všichni milovníci dobré zábavy a recese.

V pořadí již 17. ročník křimické neckyády se odehraje v sobotu 19. srpna od 14 hodin, kdy se na plavbu vypdají nejrůznější plavidla provedené ve skutečně originálním duchu.

Také v letošním roce bude připravené rozdílení cen, které proběhne po zhruba dvuhodinové plavbě v restauraci U Mže v Křimicích. Tam se také odehraje následné posezení spojené s večerním hudebním programem. Na své si ale přijdou i děti během odpoledního programu.

Za celou historii křimické neckyády se akce zúčastnilo víc jak 190 netradičních plavidel. Rekordním zatím stále zůstává 1. ročník v roce 2000, kdy se na řeku vydalo hned 18 plavidel. také v letošním roce se mohou zájemci hlásit bu´d v restauraci U Mže nebo na telefonním čísle 603 723 850.

FOTO: ÚMO5

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24