QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Lachtaní show je v Plzni! Cirkus Ohana zahajuje svoje angažmá - FOTKY

04.04.2018 17:14

Cirkus Ohana se svojí speciální show na motivy filmu Jumanji je v Plzni. Ve středu odpoledne vyrcholily přípravy. Představení poběží až do 22. dubna a dojde i na horor...

foto-qap-cz (14)
foto-qap-cz (14)foto-qap-cz (1)foto-qap-cz (4)foto-qap-cz (6)foto-qap-cz (9)foto-qap-cz (8)foto-qap-cz (13)foto-qap-cz (12)foto-qap-cz (15)foto-qap-cz (20)foto-qap-cz (26)foto-qap-cz (27)foto-qap-cz (30)foto-qap-cz (32)foto-qap-cz (34)foto-qap-cz (35)foto-qap-cz (37)foto-qap-cz (39)foto-qap-cz (40)

Milovníci cirkusů si v Plzni opět přijdou na své. U Ježíška rozbalil svoje šapitó Cirkus OHANA Marcely JOO se svým speciálním vystoupením. Návštěvníci se mohou těšit na netradiční program.

Představení, které má zhruba dvě hodiny, naservíruje návštěvníkům slonici i lachtaní show z Portugalska. Chybět nebudou ani artistická čísla jako je vystoupení ve vzdušné síti, glóbu i na čínské tyči, žonglérské trio nebo ekvilibristika. Divákům se předvedou artisté z Velké Británie, Portugalska, Německa, Maďarska i České republiky.

"Hvězdným vystoupením je akrobatická dvojice, pětiletá Marcelka a její tatínek Robert, finalisté pořadu Polsko má talent. Celým programem provází klaun MaTé," říká Mates Břešťák z Cirkusu OHANA.

Celý program je koncipován na motivy známého filmu Jumanji. Dvojice dětí, Sára a Elen, se dostávají díky záhadné hře do světa džungle. Postupně prožívají nejrůznější dobrodružství. Nechybí ani speciální výprava. Diváci tak na vlastní oči uvidí například masožravou květinu nebo měsíční vílu. A dojde i na mimořádné vystoupení slonice a lachtanů, kteří jsou velkým tahákem show. 

Aby toho nebylo málo, pro milovníky hororu jsou připravená hodně děsivá večerní představení. Tentokrát na motivy kultovního hororou TO!. V tomto případě jsou ale představení přístupná až od 12 let. 

Cirkus OHANA bude v Plzni U Ježíška až do 22. dubna. Více informací na facebooku Ohana Cirkus. Facebookové stránky hororového představení najdete zde. Rezervovat si můžete i vstupenky, a to na telefonním čísle 721 581 709.

Chcete vyhrát vstupenky do cirkusu Ohana? Soutěž najdete zde.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24