Lampionové průvody i koncerty! Podzim je na Tachovsku plný akcí

13.11.2018 12:32

Podzim přináší na Tachovsku celou řadu akcí. V příštích dnech můžete vyrazit do lampionových průvodů, chystá se ale i řada koncertů. Nechte se inspirovat a bavte se!

FOTO_Pavel Němeček (35)

Podzimní koncert ZUŠ

Stříbro - Podzimní koncert žáků Základní umělecké školy ve Stříbře se bude konat ve čtvrtek 15. listopadu od 17 hodin v aule stříbrského gymnázia.

Benediktini v Plzeňském kraji

Kladruby - Přednáška Benedektini v Plzeňském kraji je plánována do kladrubského muzea na den 15. listopadu od 18 hodin. Akce se koná v sále tamního muzea.

V Černošíně bude lampionový průvod

Černošín - Městem Černošínem projde lampionový průvod. Sraz dětí i dospělých je 16. listopadu v 17 hodin u motorestu Vlčák. Průvod projde městem a svou cestu zakončí v sále motorestu, kde pak bude dětská diskopárty plná her a soutěží.

Jakub Smolík ve Stříbře

Stříbro - Zpěvák Jakub Smolík zavítá do Stříbra v pátek 16. listopadu. Zazpívá v tamním kulturním domě od 19 hodin. Předprodej vstupenek v kanceláři MKS ve Stříbře.

V Křivcích bude Souhlas a Amálka

Křivce - Občanské sdružení Marinus zve všechny zájemce na Martinské setkání do kostela v Křivcích na Tachovsku.  V programu vystoupí pěvecké sbory Souhlas a Amálka. Akce se koná v sobotu 17. listopadu od 13 hodin a nebude chybět také svatomartinská husa, víno, medovina a pagáče.

Setkání seniorů v Bezdružicích

Bezdružice - V sobotu 17. listopadu se v Bezdružicích sejdou senioři v tamním kulturním domě. Právě pro ně tam vystoupí žáci ze Základní a mateřské školy Bezdružice, zatančí jim tam mažoretky z Nového Kostela a k tanci i k poslechu zahraje DUO J+J. Akce začíná v 15 hodin.

Lampiony ve Svojšíně

Svojšín - Den boje za svobodu a demokracii si připomenou také v obci Svojšín na Tachovsku. Tam vyjde lampionový průvod v sobotu 17. listopadu v 17 hodin. Sraz účastníků je u tamní základní školy. Po průvodu bude následovat opékání buřtů.

Extra band revival v Besedě

Stříbro - Koncert skupiny Extra band revival se bude ve sváteční den 17. listopadu konat v sále stříbrské Besedy od 20 hodin.

Charitativní ples v Kostelci

Kostelec -  Klub kosteleckých žen ve spolupráci s obcí Kostelec připravil Charitativní ples. Ten se bude konat v sobotu 17. listopadu od 20 hodin v Kulturním domě v Kostelci. Návštěvníky čeká bohatý program včetně módní přehlídky. Výtěžek z akce bude věnován na podporu Domova pro seniory sv. Jana Pavla II. ve Stříbře. Přeprodej vstupenek je na poště v  Kostelci.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24