Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Martinské trhy v Plzni se blíží! Dorazí i sv. Martin s družinou

03.11.2015 14:47

Už na konci tohoto týdne se v centru Plzně opět rozeběhnou trhy. Tentokrát už půjde o Martinské trhy a rozhodně tak nebude chybět ani Svatomartinské víno.

Na Martinské trhy dorazil i Svatý Martin s družinou.

Sezóna trhů v historickém centru Plzně se pomalu ale jistě blíží do finále. Posledním předstupínkem před Vánočním trhem jsou Martinské trhy, které s sebou na náměstí Republiky už tradičně přiváží i svatého Martina s družinou. Na oblíbený doprovodný program se mohou návštěvníci trhů těšit i letos.

Martinské trhy se na náměstí začnou chystat už v příštích dnech tak, aby bylo vše nachystáno do pátečního rána. Trhy odstartují v pátek 6. listopadu dopoledne a potrvají až do úterý 12. listopadu. "Oslavy na počest svatého Martina mají v Plzni dlouholetou tradici a vždy je na co se těšit. Chybět nebudou stánky s tradičními českými dobrotami, ani ukázky z lidových řemesel. Těšit se můžete na kováře, řezbáře, ale i výrobce proutěných košíků nebo výrobu svíček a keramiky. Přijďte přivítat na náměstí Republiky Martina na bílém koni," lákají organizátoři.

Svatý Martin se v centru města objeví samozřejmě přesně 11. listopadu. Chybět nebude ani družina a určitě dojde i na Svatomaritnské víno. Stánky budou jako obvykle během trhů otevřené zhruba od 10 do 18 hodin. V průběhu trhů bude opět připravený i hudební program na podiu.

Hudební a doprovodný prgram Mrtinských trhů:

6. listopadu - Perníková chaloupka

7. listopadu - QUEEN Revival

8. listopadu - Jirka Mucha

9. listopadu - PPLP

10. listopadu - Alternativa

11. listopadu - sv. Martin na bílém koni se svojí družinou (11 - 16)

                   - Trio Desperados ( 14 - 18)

12. listopadu - Jedubaby

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte