QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Martinský trh je v plném proudu, dorazí i Martin na bílém koni - FOTKY

07.11.2017 14:22

Náměstí Republiky v Plzni opět patří trhům. Tentokrát jsou zase o něco bohatší a jejich vrcholem bude příjezd svatého Martina. Už jste vyrazili na tradiční svařák?

4
42356798

Martinský trh v Plzni patří k nejoblíbenějším z celého roku. Je předzvěstí Vánočních trhů a nabízí opět o něco víc stánků než předešlé trhy. 

Kromě stánků s nejrůznějším zbožím a dobrotami je k dispozici opět i plzeňský kolotoč, který si rodiny s dětmi oblíbily ve velkém. Trhy jsou otevřené od soboty každý den zhruba od 9 do 18 hodin. Každé odpoledne je také na pódiu připravený hudební vystoupení.

Ve středu bude na programu vystoupení skupiny The Bowře, ve čtvrtek se na pódiu představí Dušan Talaš s hosty, v pátek pak kapela Hop a ŠaVani. V sobotu 11. listopadu, kdy trhy vyvrcholí, se o hudební program postarají Staropražští Pardálové, kteří návštěvníkům budou servírovat šlapeťácké hity.

Hlavním tahákem sobotních trhů bude ale přítomnost svatého Martina i s družinou, který bude mezi stánky průběžně projíždět od 11 do 16 hodin. Chybět ovšem nebude ani tradiční Svatomartinské víno.

FOTO: Trhy Plzeň, PROSTR Servis s.r.o.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24