QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Mikuláš s čerty vezme útokem města v regionu! Přinášíme přehled akcí

04.12.2017 12:04

Už v úterý 5. prosince to bude ve městech regionu hodně žít v čertovském stylu. Chystá se řada mikulášských akcí, na kterých nebudou chybět ani pekelníci...

Foto Petr Šístek (7)

Plzeň - ve znamení pekelného rojení budou v úterý 5. prosince také Vánoční trhy na náměstí Republiky. Speciální program bude probíhat od 15. hodin.

Plzeň - v mikulášském stylu proběhne i hokejové utkání mezi HC Škoda Plzeň a Mladou Boleslaví, které se hraje od 17:30. V ochozech Home Monitoring Arény totiž budou procházet Mikuláš, čert i anděl a právě malým indiánům budou rozdávat dárky.

Stod - akce Mikuláš jede městem bude probíhat od 16 hodin. Jako první zastávku bude mít Mikuláš kostel, v 16:30 bude u nové DPS, v 17 hodin pak u vánočního stromu na pěší zóně a v 17:30 dorazí ke kulturnímu domu.

Sedlec - od 17 hodin je na programu Mikulášská nadílka a čertí rej v sedleckém parku.

Bor - na zámku v Boru na Tachovsku se chystá velká nadílka od 16 hodin. Rodiče by si ale měli místa předem rezervovat na čísle 607 038 246. S sebou pak mají přinést balíček pro dítě a také dopis čertovi i Mikulášovi.

Tachov - v MKS v Tachově proběhne mikulášská nadílka od 16 hodin. Rodiče mohou doručit dárkové balíčky 5. prosince do Infocentra na náměstí Republiky 85 do 13 hodiny.

Dobřany - na náměstí bude připravena od 16:45 ohnivá show. V 17 hodin se otevře pekelná brána a v 17:15 už bude na programu samotná nadílka. Balíčky pro děti je možné přinést 5. prosince od 9 do 16 hodin do infocentra na náměstí.

Mirošov - nádvoří zámku v Mirošově bude patřit čertům i Mikulášovi od 17. hodin. Chybět nebude ani vážení hříšníků na pekelné váze nebo naopak průchod andělskou bránou. vstup je 50 kroun a aděti dostanou balíček.

Klatovy - náměstí v Klatovech bude čertovskému reji a mikulášské nadílce patřit od 16:45, kdy projde průvod čertů a andělů. V 17 hodin odstartuje samotný zábavný program se soutěžemi a řadou dalších akcí.

Sušice - na sušickém náměstí proběhne nadělování od 16 do 18 hodin. Zdarma bude probíhat prohlídka sušického betlémua chybět nebude ani focení s pekelníky.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24