QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Motorkář naboural do auta na Karlovarské! První pomoc mu poskytla svědkyně

26.05.2016 17:24     26.05.2016 17:59

Ke srážce motorkáře s osobním autem na Karlovarské v Plzni musela ve čtvrtek odpoledne vyjet i záchranka. Motorkář se podle všeho nevěnoval řízení a naboural do auta před sebou.

nehoda moto auto Klatovská (9)

Podle všeho naprostá banalita byla příčinou nehody motorkáře a osobního auta, ke které vyjížděly složky IZS ve čtvrtek odpoledne. Ke střetu došlo na Karlovarské před křižovatkou s ulicí Na Chmelnicích. Zatím to vypadá, že motorkář se rozhlížel kolem a naboural do auta před sebou.

Nehoda zkomplikovala provoz na hlavním tahu na Karlovarské směrem do centra. "Ke střetu motocyklu a osobního auta došlo před křižovatkou s ulicí Na Chmelnicích. Řidič motocyklu jel za osobním autem, oba chtěli odbočit do ulice Na Chmelnicích. Řidič motocyklu se ale nejspíš plně nevěnoval řízení a zzadu narazil do osobního auta," popsala mluvčí policie Hana Štefflová s tím, že motorkář utrpěl zranění.

Poraněnému muži přispěchala na pomoc řidička dalšího motocyklu, která kolizi viděla. Motorkáře následně se zraněními převezla do nemocnice sanitka. 

Veškeré okolnosti nehody jsou stále v šetření, nicméně dechové zkoušky jak u řidiče auta, tak motorkáře byly negativní. Podle svědků z místa se měl motorkář před nehodou rozhlížet kolem sebe a nestihl zareagivat na auto před sebou.

FOTO: ilustračn

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24