QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Mrtvé myši i trus hlodavců! Inspekce zavřela část obchodu ve Zbirohu - FOTKY

28.02.2017 7:58

Tak to se jen tak nevidí! Inspektoři SZPI opět vyrazili na kontroly obchodů v regionu a ve Zbirohu se opravdu nestačili divit. Ve skladu našli i mrtvé myši...

3
31245

Inspektoři Státní zemědělské a potravinářské inspekce si vyhlédli obchod "U Kima" přímo na Masarykově náměstí ve Zbirohu. To, co tam na ně čekalo, předčilo nejspíš i ty nejotrlejší představy.

Ve skladu našli inspektoři mrtvé hlodavce a na několika místech i myší trus. Důsledky byly jasné. Inspekce nechala uzavřít hned dva sklady obchodu. Teď je na majitelích, aby problémy odstranili do příští návštěvy inspektorů.

SZPI může na špatný stav obchodů a provozoven upozorňovat i veřejnost...

Státní zemědělská a potravinářská inspekce nepodniká kontroly jen výhradně na základě vlastních podezření a zjištění, ale přijímá také podněty od veřejnosti. Pokud se tedy někomu nezdají podmínky například v prodejnách, ale i v restauracích a podobných podnicích, může se obrátit přímo na inspektory přes speciální formulář na webu SZPI zde.

Veřejnost může využívat také informační linku 542 426 625, která je v provozu vždy v pondělí a ve středu od 8:00 do 15:30.

1

 

FOTO: SZPI

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24