QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Muž onanoval na zastávce MHD! Může obtěžovat další ženy!

18.12.2013 12:58

Policie na severním Plzeňsku pátrá po muži, který obtěžoval mladou ženu na autobusové zastávce a dokonce ji pronásledoval. Policisté nevylučují, že podobným zážitkem si mohly projít i jiné ženy a shání jejich svědectví.

Policie na severním Plzeňsku má co do činění se zvrhlíkem. Na autobusové zastávce v Kaznějově se před jednou z cestujících obnažoval muž a onanoval. Policie po něm pátrá a zároveň nevylučuje, že obdobným zážitkem si mohly projít i jiné ženy. Pokud by někdo něco podobného viděl, měl by se okamžitě obrátit na policii.

Policie už po muži, který obtěžoval mladou ženu v Kaznějově, pátrá několik dnů. Zatím ale bez výrazného úspěchu. "V obci Kaznějov, v Plaské ulici na autobusové zastávce ve směru na obec Kralovice došlo veřejně k výtržnictví. Dosud neznámý muž přistoupil k 30leté ženě, která zde čekala na autobus, přičemž v levé ruce držel své přirození a masturboval. Následně vyděšená žena z místa utekla směrem do obce Kaznějov, avšak pachatel šel několik kroků za poškozenou, kdy se po chvíli otočil a odešel směrem na obec Mrtník," popisuje počínání muže mluvčí policie Jan Koželuh. 

Vyděšené ženě se naštěstí nic nestalo, přesto policie varuje, že podobných "povyražení" může mít muž na kontě víc. "Policisté v současné době intenzivně pátrají po muži a žádají veřejnost, aby se v případě, že byly svědky takovéto situace, tak ať se obrátí na nejbližší policejní služebnu nebo ať volají na bezplatnou linku Policie České republiky 158. Policisté z Obvodního oddělení policie Kaznějov jednání muže kvalifikovali jako přečin výtržnictví, za které mu po dopadení hrozí trest odnětí svobody až na dva roky," doplnil mluvčí policie.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24