QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na břehu koupaliště se našlo oblečení i další věci neznámé ženy!

03.10.2018 15:16

Na břehu koupaliště Pískovna v Beňovech u Klatov se našlo oblečení i věci neznámé ženy. Policie po ní zatím pátrá marně. S vyřešením záhady by mohli pomoct svědci!

Osobní věci a také oblečení zatím neznámé ženy se našlo na břehu koupaliště Pískovna v Beňovech v minulém týdnu. Podle muže, který zavolal policii, tam svršky ležely několik dnů. Policie přijala oznámení v pátek 28. září.

"Policisté se dostavili na místo a zaevidovali nález: dámské riflové kalhoty, riflovou kabelku s obsahem – peněženka, drobné mince, hřeben, gumička do vlasů, vteřinové lepidlo a další drobnosti. Protože bylo podezření, že mohlo dojít k utonutí osoby, která zanechala věci na břehu, tak byli přivoláni i hasiči, kteří místo prohledávali. K pátrání na břehu byli přivoláni i další policisté i policejní psovod se služebním psem," říká mluvčí policie Dana Ladmanová.

Pátrání pokračovalo i v průběhu soboty. Ženu se ale nalézt nepodařilo. Policie se proto obrací na svědky a žádá o pomoc. "Policisté z obvodního oddělení v Klatovech žádají majitelku oděvních svršků nebo občany, kteří znají totožnost ženy, jenž uvedené věci užívala, i osoby, které mohou jakýmkoli způsobem přispět k objasnění věci, aby podali informaci na telefonní číslo 974 334 651," dodává policejní mluvčí.

Informace přijmou policisté také emailem na adrese kt.oop.klatovy@pcr.cz.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24