QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na dálnici D5 došlo v noci k hromadné nehodě 5 aut, 4 lidé jsou zraněni

26.06.2016 0:42     26.06.2016 9:16

Na dálnici D5 došlo v noci k hromadné nehodě. Za vše může zřejmě laguna vody. Celkem 4 lidé se zranili. Dálnice musela být zcela uzavřena na více než tři hodiny.

PA091622

Podle prvních informací se jednalo o hromadnou nehodu 6 aut a jedno zranění. Nakonec se ale potvrdilo 5 aut a 4 zraněné osoby. Dálnice D5 byla více než 3 hodiny zcela uzavřena mezi sjezdy na Ostrov a Heřmanovu Huť.

"V noci jsme se zabývali dopravní nehodou celkem 5 vozidel na 104. km dálnice D5 ve směru na Prahu," potvrdil QAPu mluvčí policie Jan Koželuh s tím, že u nehody bylo vyloučeno požití alkoholu.

Při nehodě se zranily celkem 4 osoby, tři zranění jsou lehká, jedno těžké. Nehoda si vyžádala celkovou uzavírku."Zhruba od 24:00 do 3:25 byla celková uzavírka, po třetí hodině byla dálnice částečně zprůjezdněná a kolem páté hodiny byla dálnice zcela průjezdná," uvedl dále mluvčí Jan Koželuh.

Na místě zasahovali hasiči, kteří odčerpali vodu z komunikace. Za nehodou pravděpodobně stojí právě vodní laguna, která se vytvořila na dálnici při silném lijáku. Nicméně přesné příčiny nehody jsou stále v šetření.

Další havárie osobního auta se v noci odstraňovala na severním Plzeňsku u obce Přehýšov. Na severním Plzeňsku došlo po půlnoci k další havárii osobního auta, a to v Líšťanech. Nehoda si vyžádala zranění.

Ilustrační foto

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24