QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na letišti ve Staňkově se chystá Auto Moto show

18.09.2016 9:36

Po loňském úspěšném ročníku, kdy na letiště do Staňkova přislo několik tisíc lidí, se chystá v pořadí už druhý ročník akce Auto Moto Show. Kromě aut bude velkým tahákem skupina Mandrage.

Auto Show_26IX2015_0179

Už příští sobotu 24. září se uskuteční Auto Moto Show ve Staňkově na letišti. Na loňský první ročník dorazily tisíce lidí. Letos se program ještě rozrostl. Vstupné je opět zdarma.

Auto Moto Show láká hlavně na automobilové novinky, testovací jízdy, jízdy zručnosti, ale i na bohatý doprovodný program. K vidění budou automobily značek Škoda, Seat, Volkswagen a Honda, která představí kromě aut i motorky. Navíc se budete moci  proletět, místní aeroklub připravuje vyhlídkové lety.

Své umění předvede kaskadér Bohuslav Chmelař, vystoupí cheerlanders Blue Wings, hasiči budou ukazovat vyprošťování a BESIP přiveze na místo simulátor nárazu. Pro děti bude připravena velká dětská zóna se spoustou zábavy, skákací hrady, horolezecká stěna, malování na obličej a také crazy car.

Velkou show na letišti předvede skupina Mandrage, která bude mít zhruba hodinový koncert. Parkovat můžete rovnou na letišti. A vstupné se ani letos nevybírá. Pořadatelem je tak jako v loňském roce Autocentrum Jan Šmucler.

foto: Auto Moto Show 2015

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT