QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na náměstí Míru srazilo auto školačky - FOTKY

19.01.2016 8:09     19.01.2016 8:55

Od úterního rána se bouralo hned na několika místech. U Kostelce na Tachovsku se stala dokonce hromadná nehoda. V Plzni srazilo auto dvě školačky na Borech.

FOTO_QAP_CZ (5)
FOTO_QAP_CZ (4)FOTO_QAP_CZ (1)FOTO_QAP_CZ (5)FOTO_QAP_CZ (6)FOTO_QAP_CZ (7)FOTO_QAP_CZ (9)FOTO_QAP_CZ (8)

Úterní ráno bylo na silnicích ve znamení množících se nehod. Nejspíš nejvážnější se stala v Plzni na náměstí Míru, kde auto srazilo dvě mladé dívky. Na místě zasahovaly složky Integrovaného záchranného systému. Na Tachovsku se pro změnu odehrála hromadná nehoda na nájezdu an dálnici u Kostelce.

Nehoda na náměstí Míru v Plzni se stala zhruba ve tři čtvrtě na osm u křižovatky u tramvajových zastávek. Auto tam srazilo dvě dívky. Situace na místě byla na první pohled hodně dramatická, kromě dvou sanitek dorazili na místo také hasiči. Naštěstí střet nakonec neměl fatální následky. "Dvě dívky ve věku okolo 14 let utrpěly lehčí poranění, převezeny byly do fakultní nemocnice," řekla k nehodě mluvčí záchranky Lenka Ptáčková.

"Nehodu jsme měli hlášenou v 7:42. Na přechodu pro chodce na Klatovské třídě došlo ke střetu osobního auta, které řídila 65letá řidička, se dvěma dívkami ve věku 9 a 14 let. Přesné příčiny a vešekré okolnosti nehody policie stále vyšetřuje. Dechová zkouška u řidičky byla negativní," řekla k nehodě mluvčí policie Hana Štefflová.

Podle neoficiálních informací to zatím vypadá, že řidička osobního auta, které dívky srazilo, jela na červenou.

Provoz v Plzni ráno zkomplikovala také nehoda v Sirkové u výjezdu z parkoviště směrem na Slovany. Tam došlo ke střetu dvou osobních aut a autobusu. Při nehodě se ale naštěstí nikomu nic nestalo a řidiči se dohodli, že věc nakonec vyřeší smai mezi sebou prostřednictvím euroformuláře.

Od rána se bouralo na řadě míst...

Bourat se začalo v regionu už před 6. hodinou ráno, kdy došlo mimo jiné ke střetu hned pěti osobních aut na nájezdu na dálnici u Kostelce na Tachovsku. Tam se srazilo hned pět vozidel a místo bylo průjezdné jen kyvadlově. Nehoda se řešila také u Přehýšova a u Rokycan, kde došlo ke střetu dvou osobních aut.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24