QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na náměstí v Plzni vyrostla lezecká stěna. Láká na Sportmanii - FOTKY

18.07.2017 13:45

Lezecká stěna, slack line i překážky Predator Race. To je od úterního odpoledne plně k dispozici veřejnosti na náměstí Republiky v Plzni. Měsíc budou atrakce lákat na Sportmanii Plzeň.

foto-qap-cz (19)
foto-qap-cz (19)foto-qap-cz (2)foto-qap-cz (5)foto-qap-cz (7)foto-qap-cz (8)foto-qap-cz (10)foto-qap-cz (1)foto-qap-cz (12)foto-qap-cz (18)foto-qap-cz (15)foto-qap-cz (20)foto-qap-cz (16)

Sportmania Plzeň 2017 se rozjede v areálu za OC Plzeň Plaza od 18. srpna. Přesně měsíc před tím na náměstí Republiky vyrostly atrakce, které mají obyvatele západočeské metropole na sportovní událost léta nalákat.

"Promo show Zamiř výš - vylež až na vrchol bude od dnešního odpoledne až do 16. srpna na náměstí Republiky zvát na velkolepou sportovní akci, která se uskuteční za OC Plzeň Plaza. Přijďte si vyzkoušet mobilní lezeckou stěnu, chůzi po slack-line a pro děti od 4 let zde bude připraven běžecký závod Predator Junior. Atrakce budou otevřeny od 12 do 19 hodin," láká Magistrát města Plzně.

V rámci předprogramu na náměstí budou kromě adrenalinových atrakcí připravené i běžecké závody. Pro děti od 4 let zde bude také připraven běžecký závod zdatnosti, takzvaný Predator Junior, při němž budou zdolávat 20 metrů dlouhou trať s překážkami. "Kromě toho budou otevřeny i dva stánky, kde každý dostane informační materiály ke SPORTMANII, dozví se o stanovištích, o tom, jak bude akce fungovat. Děti do 15 let pak obdrží speciální hrací kartu na srpnovou akci,“ doplnil Filip Marian z Odboru sportu Magistrátu města Plzně, který má projekt na starost.

Od středy 26. července bude navíc každý podvečer v 18 hodin startovat z plzeňského náměstí skupinový běh pod názvem Rozběháme Plzeň.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24