QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nádvoří pivovaru obsadili automobiloví veteráni - FOTKY

29.08.2016 10:05

Skutečně naleštěné historické krasavce mohli milovníci aut pořádně zblízka prostudovat o uplynulém víkendu na nádvoří Plzeňského Prazdroje. Letošní jízda byla mimořádná!

1 (2)
1 (1)1 (2)1 (3)1 (4)1 (5)1 (6)1 (7)1 (8)

Poslední srpnový víkend patří v Plzni tradičně spanilé jízdě automobilových veteránů. V letošním roce se ovšem jednalo o speciální ročník. Připomněl totiž 10 let od otevření dálničního obchvatu města Plzně.

Desítky naleštěných krasavců byly na nádvoří pivovaru k vidění v sobotu už od ranních hodin. Celý areál se proměnil doslova ve výstavní plochu nádherných automobilových skvostů a nechyběly ani historické motorky. Okružní jízdu kolem Plzně odstartoval v 10 dopoledne hejtman Plzeňského kraje, následně projela část vozidel symbolicky i tunel Valík. Právě tato symbolika připomněla i letošní významné výročí. Spanilá jízda veteránů totiž připomněla 10 let od otevření obchvatu města.

V průběhu odpoledne pak byla vozidla opět k prohlédnutí na nádvoří pivovaru a nechyběly ani soutěže o nejkrásnější vozidlo, nejstarší automobil a motocykl.

FOTO: Milan Svoboda - kompletní fotogalerii najdete zde

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24