Animánie zve na animační workshop do prostor Světovaru

29.03.2012 10:55

Animační workshop Oživlé krajiny, který v sobotu 31. března proběhne v areálu Světovaru, představí pomocí animace prostor tohoto kulturního místa. Zváni jsou všichni, můžete se zúčastnit workshopu nebo se jen tak dívat.

Animánie zve v sobotu 31. března na workshop Oživlé krajiny do prostoru Světovaru v Plzni, kde se právě díky animaci představí tento nově kulturní prostor v hlavní roli workshopu. Můžete se zúčastnit workshopu nebo jen jako diváci.

Projekt Animánie nabízí v rámci otevírání Světovaru animační workshop Oživlé krajiny zaměřený na poezii tohoto jedinečného industriálního prostoru. Připravte se na hledání jeho skrytých krajin, oživování krajinných prvků, na jeho proměny skrze obraz, pohyb, zvuk a hru. Tato dílna pomocí magické techniky oživování neživého – tedy pomocí animace – představí Světovar netradičním způsobem, Světovar sám se stane hlavním aktérem.

Dílna je určena všem nadšencům animace, landartového umění, i pouhým zvědavcům, kteří si rádi hrají, a to ve věku od 13 let i dospělým!

Info dostanete na mailu jezkova@animanie.cz. Program worksopu i více info dostanete na webu Animánie.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT