QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehody zaměstnaly složky IZS! V péči záchranky skončila i těhotná žena - FOTO

16.11.2018 12:21     16.11.2018 14:44

Věchny složky IZS musely v pátek vyjíždět hned k několika nehodám. Ve dvou případech auto srazilo chodkyni, u Mlýnce na Tachovsku pak nehoda silnici úplně uzavřela.

dn

K nehodě osobního auta došlo v pátek dopoledne nedaleko obce Mlýnec na Tachovsku. Vozidlo dostalo podle všeho na kluzké vozovce smyk a narazilo do stromu.

Na místě musela zasahovat zcáhranka. "Pětadvacetiletá těhotná žena byla transportována k observaci do FN Plzeň s lehčím zraněním," řekl k zásahu Vítězslav Sladký z krajské záchranky.

Silnice mezi Újezdem pod Přimdou a Přimdou musela být úplně uzavřená. Na místo museli vyrazit také hasiči. "Při nehodě došlo k poškození dvou sloupů. Zároveň došlo k úniku pohonných hmot," doplnil mluvčí hasičů Petr Poncar. Přesné příčiny nadále šetří policie.

Dvě sražené chodkyně, jedna skončila na urgentním příjmu v nemocnici...

Složky IZS musely zasahovat i u dalších nehod. V Plzni v Českém údolí došlo je střetu auta a seniorky. "Sražená 84letá žena byla při vědomí transportována na emergency FN Plzeň na Lochotíně," řekla k zásahu mluvčí záchranky Veronika Albrechtová.

Srážka auta s chodkyní zaměstnala záchranáře také ve Městě Touškov. Žena skončila s úrazem hlavy v nemocnici. "Mladá řidička, ročník 1996, srazila 81letou chodkyni, která nečekaně vstoupila do silnice mimo přechod pro chodce, který byl vzdálen zhruba 20 metrů. Řidička již nestačila zareagovat a ženu srazila. Policisté provedli u řidičky dechovou zkoušku, která byla s negativním výsledkem. Věc je nyní předmětem dalšího šetření," doplnila k nehodě mluvčí policie Iveta Kořínková.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24