QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Největší pouť v regionu je tady! Atrakce obsadily louky u Jiřího - FOTKY

13.04.2018 12:28

Tradiční pouť u Jiřího na Doubravce v Plzni startuje v pátek. Atrakce budou mít milovníci adrenalinu k dispozici až do příštího víkendu! Na co se můžeme těšit?

foto-qap-cz (2)
foto-qap-cz (2)foto-qap-cz (3)foto-qap-cz (4)foto-qap-cz (5)foto-qap-cz (6)foto-qap-cz (7)foto-qap-cz (8)foto-qap-cz (9)foto-qap-cz (10)foto-qap-cz (12)foto-qap-cz (11)foto-qap-cz (13)foto-qap-cz (14)foto-qap-cz (15)foto-qap-cz (16)foto-qap-cz (17)

Pouť u Jiřího na plzeňské Doubravce je tradičně největší a nejspíš i hlavní poutí sezóny. Také v letošním roce potrvá víc jak týden a milovníci adrenalinu i nejmenší návštěvníci si přijdou na své.

Na loukách u Jiřího se atrakce postupně usídlily v tomto týdnu. Už v pátek odpoledne se roztáčí poprvé naplno. "Je tady okolo padesáti atrakcí všeho druhu. Novinkou je letos Kamikaze, ta tu ještě nikdy nebyla. Jinak je tu klasický výběr od autodromů, nejnovější typ Boosteru a další. Provozní dobu máme ve všední dny od 15 hodin zhruba do 8 hodin večer, přes víkendy budou atrakce fungovat od 10 dopoledne maximálně do 9 hodin," říká organizátor a prezidentem Asociace výrobců, distributorů a provozovatelů technické zábavy ČR Vlastimil Lagron.

Užijí si i ti náročnější. "Nejhlučnější je jednoznačně Techno power, tam ty decibely musí být, aby adrenalin byl se vším všudy. Nejvyšší je Booster, který má 35 metrů," dodává Vlastimil Lagron.

V regionu patří poutě k jaru doslova neodmyslitelně a dokonce ani v dnešní době neztrácí na popularitě. "Určitě to má stále své příznivce, ale je to samozřejmě o počasí. Vloni jsme nedopadli dobře, protože bylo hodně chladno, tak doufáme, že letos to bude lepší. Zájem ale určitě je, už lidé chodí a ptají se, kdy začneme," uzavírá Lagron.

Pouť u Jiřího bude mít otevřeno každý den až do příští neděle 22. dubna.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24