Nová týdenní předpověď: Sněžení i déšť a teploty jen lehce nad nulou

15.02.2018 8:02

Podle aktuálních výhledů meteorologů nás v příštích dnech zrovna příjemné počasí nečeká. Počítat musíme se sněžením, smíšenými srážkami nebo deštěm.

FOTO_QAP_CZ (4)

Ve čtvrtek bude jasno až polojasno, během dne bude ale od západu přibývat oblačnost a večer se objeví sněžení nebo smíšené srážky. Teploty se dostanou nejvýš mezi 0 až 4 stupně.

V pátek nás čeká zataženo až oblačno, od západu postupně na většině území sněžení. To bude ale v nížinách přecházet v déšť nebo déšť se sněhem. Později by ale oblačnosti mělo ubývat. Nejnižší noční teploty klesnou mezi +1 až -3 stupně, nejvyšší denní se vyšplhají 2 až 6 stupňů. 

Sobota přinese zpočátku oblačnou až polojasnou oblohu, od západu bude ale i zataženo a počítat musíme se sněžením nebo deštěm. V noci naměříme -2 až -6 stupňů, přes den 1 až 5.

Neděle bude oblačná až polojasná, ojediněle se objeví sněhové nebo dešťové přeháňky. Noční teploty spadnou mezi -3 až -7 stupňů, denní se vyšplhají mezi 1 až 5.

V pondělí bude zataženo až oblačno, zpočátku místy i polojasno. Odpoledne dorazí občasné sněžení, v nížinách opět půjde dešťové nebo smíšené srážky. V nci budou teploty mezi -2 až -6 stupni, přes den pak mezi 0 až 4 stupni.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Zataženo až oblačno, místy sněhové přeháňky nebo občasné sněžení. Nejnižší noční teploty v úterý 0 až -4 °C, v dalších dnech postupně -4 až -8 °C. Nejvyšší denní teploty -2 až +3 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24