QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

08.05.2024 13:57

Pozor na dálnici D5!

Na 138. km dálnice D5 ve směru jízdy na Rozvadov, kde je z důvodu opravy komunikace sveden provoz do jednoho jízdního pruhu, došlo k poruše nákladního vozidla. Řidiči mohou sjet na exitu Mlýnec (136. km) a následně na dálnici opět najet na Sv. Kateřině. Na odstranění závady vozidla se intenzivně pracuje.

Oba chlapci sražení autem u Rychtářky podlehli svým zraněním

17.06.2017 21:43     18.06.2017 9:03

Osobní auto srazilo v sobotu večer na křižovatce u Rychtářky dvě děti vietnamské národnosti. Chlapci po převozu do nemocnice svůj boj o život prohráli.

Děti srazilo v sobotu večer osobní auto na křižovatce na Rychtářce v centru Plzně.  "Jednalo se o dva chlapce ve věku sedm a dvanáct let vietnamské státní příslušnosti. Byli převezeni do nemocnice, kde kolem půlnoci svým zraněním podlehli," uvedl dnes policejní mluvčí Jan Koželuh. 

Řidič osobního auta se po nehodě zhroutil. Policie teď zjišťuje příčinu nehody. "Řidič bude předvolán k výslechu a budou probíhat úkony v rámci trestního řízení," dodal mluvčí.

"Obě děti utrpěly velice vážná zranění. Na místě jim byla věnována maximální péče. Následně byly přepraveny na urgentní příjem fakultní nemocnice na Lochotíně,“ uvedl vzápětí po tragické události mluvčí krajských záchranářů Martin Brejcha.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT