QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Obří stavba v Borské jde finále - AKTUÁLNÍ FOTKY

29.04.2016 13:48

Stavba nového autosalonu v Borské ulici v Plzni pořádně pokročila. Hotovo bude už na začátku června, kdy se chystá slavnostní otevření. Podívejte se na fotky ze stavby!

FOTO_QAP_CZ (5)
FOTO_QAP_CZ (1)FOTO_QAP_CZ (2)FOTO_QAP_CZ (3)FOTO_QAP_CZ (4)FOTO_QAP_CZ (5)FOTO_QAP_CZ (6)FOTO_QAP_CZ (7)FOTO_QAP_CZ (8)FOTO_QAP_CZ (9)FOTO_QAP_CZ (11)FOTO_QAP_CZ (10)FOTO_QAP_CZ (12)FOTO_QAP_CZ (13)FOTO_QAP_CZ (15)FOTO_QAP_CZ (16)FOTO_QAP_CZ (14)FOTO_QAP_CZ (17)FOTO_QAP_CZ (18)

Rozlehlá stavba v Borské ulici v Plzni, která odstartovala v září letošního roku, jde pomalu ale jistě do finále. Přímo u Autocentra Jan Šmucler finišuje rozšíření areálu o nový autosalon a servis. Už v červnu se nové prostory otevřou veřejnosti a hned i s "týdnem otevřených dveří".

Na stavbě je v současné době skutečně hodně rušno. Za poslední týdny se práce posunuly o pořádný kus. "Stavba už je těsně před dokončením. Veškeré termíny budou dodržené, otevření plánujeme na začátek června," říká ředitelka společnosti Martina Šmuclerová.

Ohromná stavba nabídne nejen nové výstavní plochy. "Jednak se jedná o přístavbu autosalonu pro značku Volkswagen, kde budou vystavené vozy osobní i užitkové. Zároveň se ale zvětší servisní zázemí, které hned zepředu není úplně vidět, ale je jednou tak velké. Nabídne to řadu nových technologií a záležitostí pro servis," dodává Martina Šmuclerová.

Kvůli zásadnímu rozšíření areálu musela vzniknout také nová pracovní místa a společnost Autocentrum Jan Šmucler tak muselo přibírat i další zaměstnance. "Přibírali jsme hodně nového personálu. Společnost Autocentrum Šmucler už zaměstnává více než sto lidí dohromady na pozicích od mechaniků přes techniky po prodejní personál. K rozšíření došlo i v administrativě, abychom zvládli splnit požadavky zákazníků," vyvsětluje ředitelka společnosti.

Nově vzniklý areál nabídne nové showroomy pro značky Škoda a Seat. Od rozšíření servisu pak mohou klienti očekávat samozřejmě maximální nárůst komfortu a služeb. Samotná kapacita servisu se zvýší několikanásobně. V novém objektu vzniknou také CNG a LPG specializované pracoviště, dobíjecí elektro stanice, certifikovaná lakovna a karosářská dílna. Klienti budou moct využít mimo jiné například i "hotel" pro sezónní pneumatiky.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24