Opilá řidička narazila v Božkově do sloupu! Dva lidé vážně zraněni

17.02.2018 13:40     17.02.2018 14:46

V Plzni – Božkově v Sušické ulici se stala vážná nehoda. Osobní auto nabouralo do sloupu veřejného osvětlení. Řidička a spolujezdec jsou vážně zraněni. Řidička byla pod vlivem alokoholu.

DSC02716

Nehoda se stala kolem půl jedné odpoledne. Na místě zasahovala záchranka, policie i hasiči. Záchranáři do nemocnice převezli dva zraněné. Zranění jsou bohužel vážná.

„Žena, ročník 1997, utrpěla středně těžké zranění. Převezena byla na chirurgickou ambulanci borské části Fakultní nemocnice Plzeň. Muž, ročník 1992, s těžkým mnohočetným zraněním a s nutností zajištění dýchacích cest a přístrojovou ventilací byl převezen na Emergency Fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně,“ uvedl Robin Šín ze záchranky.

„Nehodu jsme měli hlášenou ve 12:38 hodin. Osobní auto Citroen C4 narazilo do sloupu veřejného osvětlení,“ upřesnila QAPu mluvčí policie Veronika Hokrová s tím, že řídila žena.

Při vyšetřování nehody se ukázalo, že řidička byla pod vlivem alkoholu. „Řidička požila alkohol, naměřena jí byla hodnota 1,12 promile alkoholu,“ řekla dále policejní mluvčí.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24