Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Víte o týrání zvířete? Zavolejte zvířecímu ombudsmanovi

17.08.2011 14:22

Víte ve vašem okolí o nějakém týraném zvířeti a chcete mu pomoci? Pak dejte vědět zvířecímu ombudsmanovi a ten se postará o vše potřebné, na místo dojede a věc okoukne. Kdo to je zvířecí ombudsman?

Pojem zvířecí ombudsman není mezi veřejnost moc známým. Jde o lidi, kteří na váš popud a oznámení o týrání zvířat věc prošetří a pokud to jde tak i vyřeší.

Kdo je zvířecí ombudsman?

Zvířecí ombudsman není jedna osoba. Jde o skupinu lidí, kteří pracují pro naplnění úkolů zvířecího ombudsmana zcela bez nároku na finanční odměnu. O pomoci zvířatům jen nemluví, ale skutečně ji realizují. Zvířecí ombudsman se svou činností "neživí."

Zastane se zvířat

Víte o týrání zvířat? Domníváte se, že k němu dochází? Napište zvířecímu ombudsmanovi!

"My uděláme vše, co nám legislativa a naše omezené finanční možnosti dovolí, pro řádné zjištění skutečného stavu, budeme v souladu s platnými právními předpisy neúnavně iniciovat příslušné orgány, aby neprodleně zabránily případnému týrání zvířat. A v rámci zákonných možností se budeme zajímat a dotazovat na řádný průběh tresního, správního či přestupkového řízení, bude - li pro něj důvod," uvádí se na stránkách sdružení, které se zvířecím ombudsmanstvím zabývá.

Více o těchto lidech, kterým není osud zvířat lhostejný, najdete zde.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte