QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Opilý řidič udělal ze zahrady domu tankodrom - FOTKY

14.08.2017 12:03

Byla to dost děsivá jízda! Opilý řidič nezvládl řízení, s autem prorazil plot domu a vřítil se rovnou na zahradu. Podívejte se na fotky z místa!

1
1234

Nehoda se odehrála o uplynulém víkendu v Holýšově na Domažlicku. Řidič Mercedesu Benz nezvládl řízení v opilosti a v zatáčce vylétl ze silnice.

"Při průjezdu mírné levotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy, vyjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do oplocení zahrady a domu a poté do listnatého stromu na pozemku u domu. Řidič se na výzvu policistů dobrovolně podrobil dechové zkoušce ke zjištění, zda neřídil vozidlo pod vlivem alkoholu. První odborné měření bylo v pozitivním výsledkem 1,27 promile alkoholu v krvi, opakovaná zkouška měla výsledek 1,28 promile alkoholu v krvi," říká mluvčí policie Dagmar Brožová.

Popíjení alkoholu šofér policistům také přiznal, následně putoval na vyšetření spojené s odběrem krve. "Při řízení u sebe neměl řidičský průkaz. Řidič i jeho spolujedoucí, pětadvacetiletý muž, utrpěli při střetu zranění. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 80 tisíc korun, na oplocení vznikla škoda ve výši 13 tisíc korun," dodává policejní mluvčí s tím, že policisté se vyšetřováním nehody dál zabývají.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24