Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Za požárem na Slovanech může být žhář - FOTO

16.05.2016 9:08

Rychlý zásah hasičů v Plzni na Slovanech zabránil nejspíš dost velkým škodám. Vyjíždět museli k požáru popelnice, jen díky jejich včasnému zásahu se oheň nerozšířil. Popelnici mohl někdo úmyslně zapálit.

15.5.2016 pořár popelnice Plzeň, Rubešova (PM 12.17)

Hořet začalo v neděli krátce po poledni v Rubešově ulici v Plzni na Slovanech. Na místo vyjela jedna jednotka hasičů a její zásah přišel v pravou chvíli. Oheň se naštěstí nestačil rozšířit na zaparkované auto hned vedle hořícího kontejneru. Příčiny požáru jsou stále v šetření.

"V Plzni v ulici Rubešova hasiči z požární stanice Slovany zlikvidovali požár plastového kontejneru pomocí vysokotlakého proudu. Osobní auto, které stálo nedaleko, oheň nijak neponičil. Požár napáchal škody za 7,5 tisíc korun," řekla k zásahu mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

Za požárem kontejneru může být i žhář. Zatím to vyšetřování nevyloučilo. "Z možných příčin požáru nebylo možné vyloučit úmyslné zapálení," dodává mluvčí krajských hasičů.

Obdobné požáry se sice zdají být na první pohled banalitou, nicméně v mnoha případech po nich zůstávají celkem vysoké škody. Zejména pak v případech, kdy se oheň rozšíří i na okolí.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT