Oslavy dne dětí ovládnou region! Přinášíme tipy

24.05.2017 7:59

Mezinárodní den dětí sice připadá na 1. června, akce s ním spojené ale budou po celém regionu probíhat několik dnů. Přinášíme tipy na akce v kraji!

zahradni slavnost 9_6_2011 (2)

27. května

Den dětí v zoo v Plzni proběhne od 10 do 16 hodin. Program bude probíhat jako obvykle v prostoru před amfiteátrem. Ukázky předvedou policisté, hasiči i záchranka. děti se mohou těšit na atrakce, malování na obličej a celou řadu soutěží. Ty, které dorazí i s namalovaným obrázkem zvířete, budou mít vstup zdarma.

Dětský den se odehraje také v Křimicích v Plzni od 14:00 hodin v křimickém zámeckém parku. Těšit se můžete na spoustu soutěží a zábavy, velké trampolíny, divadlo a samozřejmě nejen sladké odměny pro soutěžící. Po ukončení dětského dne bude zábava v parku pokračovat od 19:00 hodin "Dnem sousedů".

Děti budou slavit také ve Starém Plzenci. Připravený bude zábavný program pro děti, vystoupení hudební skupiny Cumpáni i jízdy Plzenecké železnice. Akce proběhne v areálu PS Starý Plzenec pod lesem od 10 hodin.

Rabijáda na hradě Rabí bude probíhat od 9:00 do 16:00. V letošním roce se návštěvníci vydají na širá moře, do hlubin oceánů i na paluby pirátských lodí. Po splnění úkolů samozřejmě soutěžící nemine odměna. I letos mohou s dětmi soutěžit rodiče, takže bude více zábavy pro všechny.

Den dětí v podobě "Pohádkové cesty za pokladem Jízdárny“ se chystá v Tachově od 12:30 do 15:00. Start bude u zimního stadionu a cíl na hřišti SPŠ Světce.

1. června

Dětský den s Kroužky Plzeň se odehraje od 15:30 do 18 ve Chvojkových lomech v Plzni na Slovanech. K vidění bude řada dětských vystoupení, spousta zábavy i soutěží.

V Domažlicích bude dětem patřit areál letního kina od 14 hodin. Přichystaná bude akce "Město dětem", na které budou mít k dispozici kolotoč, houpačky, kluzavky a další atrakce.

2. června

V Městském parku v Přešticích odstartuje odpoledne plné zábavy ve 13 hodin. Připravené bude malování na obličej, dětské atrakce, dovednostní úkoly na stanovištích na téma "Z pohádky do pohádky".

3. června

Dětský den s piráty proběhne na Lobezských loukách v Plzni od 12 do 18 hodin. Přichystané budou soutěže, dokonce i pirátská bitva a v 17 hodin vstoupí Abba Stars Revival. Chybět nebude ani opékání špekáčků.

V Železné Rudě budou slavit děti tradičně před hasičárnou od 13:30.

V Dobřanech bude den dětí ve znamení zahájení koupací sezóny biotopu Kotynka. Do areálu povede stezka plná soutěží a her, plánek bude k vyzvednutí v Informačním středisku na náměstí. Začátek je ve 13 hodin.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24