QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Papírna ožije novým festivalem! Na své si přijdou fandové ska a reggae

13.09.2017 11:24     15.09.2017 16:59

Areál Papírny v Plzni na Slovanech bude už v tomto týdnu hostit první ročník festivalu Skandál. Dorazí kultovní kapely od nás i z Francie. Vstupenky jsou v prodeji!

_DSC3451

Papírna v Plzni na Slovanech zažije podle všeho pořádně nabitý večírek. V sobotu 16. září se chystá vůbec první ročník festivalu Skandál. Na své si přijdou fanoušci ska a reggae. Na pódiu se vystřídá hned několik kapel od nás, dorazí ale i francouzští hudebníci.

Festival odstartuje ve 14 hodin přímo v halách Papírny. "Z české scény se můžete těšit na na dnes již legendární kapelu Švihadlo, V3SKA, Frajara Putika, klatovskou formaci Třískač a ústeckou skupinu BoBr, ve které hraje písničkář Braxatoris, a francouzské Sound dynamik a Jamanle," láká za organizátory Michal Illich.

Kromě muziky budou mít návštěvníci k dispozici také raw bistro, čepovat se bude biopivo a připravené budou i další speciality.

Vstupenky je možné pořídit předem online na goout.net. Cena lístku v předprodeji je 270 korun, studenti zaplatí zvýhodněnou cenu 220 korun. Lístky budou k dostání i na místě.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24