QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pátek ve znamení nehod! Do terénu musela záchranka i hasiči - FOTKY

09.06.2017 9:11     09.06.2017 9:41

Hned několik nehod od pátečního rána zkomplikovalo provoz na silnicích v regionu. Zasahovat musela i záchranka. Bouralo se také na několika místech v Plzni.

1
12

Nehody se od pátečního rána musely řešit i na hlavních tazích v Plzeňském kraji. Hned tři auta se srazila u Losiné na hlavním tahu I/20. Záchranka musela vyjíždět do Nýřan i v Plzni na Domažlickou.

V Nýřanech se srazila na Benešově třídě dvě osobní auta (viz foto). Na místo vyjeli jak hasiči, tak záchranáři. V péči zdravotníků skončila žena. Její zranění ale nebyla podle mluvčího záchranky Martina Brejchy ohrožující na životě. Záchranka musela vyjet také na Domažlickou v Plzni. "Na místě jsme ošetřili a následně předávali na úrazovou ambulanci fakultní nemocnice dvě osoby. Jednalo se o muže ročník 1977 a ženu ročník 1976," doplnil mluvčí krajských záchranářů k další z nehod.

V Plzni se bouralo také v Mánesově ulici a ulice Edvarda Beneše, v těchto případech se naštěstí kolize obešly bez zranění. Nehoda zkomplikovala provoz také na hlavním tahu I/20 u Losiné. U odbočky na Radyni se střetla dvě nákladní a jedno osobní auto. Naštěstí i tady to bylo bez zranění, nicméně místo bylo okamžitě průjezdné jen s omezením a ihned se začaly tvořit kolony.

FOTO: ZZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24