Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Dýšina získala premiérový mládežnický titul v družstvech do 16 let

08.08.2016 18:52

Premiérový mládežnický titul v družstvech do 16 let získal Golf Park Plzeň Dýšina. Finále tradišního Poháru klubu proběhlo na Darové. Podívejte se na fotky!

golf
4-image-1image-3golfsl1_0006

Od 2. do 4. srpna 2015 se na západočeském Darovanském Dvoře uskutečnilo finále tradičního Poháru klubů, tedy Mistrovství ČR smíšených družstev do 16 let.

"Náš team přicestoval na finále v roli favorita a papírově nejsilnějšího teamu celé soutěže. I přes naše vítězství v regionální kvalifikaci v Písku, ale bylo všem našim hráčům jasné, že potvrdit tuto pozici nebude nic jednoduchého. V prvním kole nás čekal team Park Golf Clubu Hradec Králové. Již od dopoledních foursomů bylo jasné, že naši hráči jsou odhodláni dovést zápas k jednoznačnému vítězství. Prakticky jediné drobné zaváhání v průběhu prvního dne byla ztráta jednoho bodu ve foursomu. Jinak utkání proběhlo zcela jednoznačně v náš prospěch," uvedla Markéta Tupá z Golf Parku Plzeň.

V souboji o finále čekal Dýšinu velmi silný team pražských Hodkoviček, ve finále Beskydský GK. Vítězství nakonec Slavil Golf Park a jeho reprezentanti slyšeli na závěr krásnou větu. “Zdá se, že přichází doba vítězství a úspěchů dýšinského juniorského golfu,“ řekl při záverečné ceremonii sportovní ředitel České golfové federace Luboš Klikar 

Foto: Golf Park Plzeň, Zdeněk Sluka

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT