QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pivní běh v Plzni se blíží! Vyhraj registraci pro sebe a kámoše!

11.04.2016 16:37

Netradiční závod s názvem Pivní běh proběhne už tuto sobotu v Plzni! Je předzvěstí květnového pivního festu. Máš zájem běžet? Vyhraj pro sebe a kámoše registraci zdarma.

pivni fest

Opravdu originální běžecké klání se chystá na tuto sobotu 16. dubna v Plzni.  Vloni se uskutečnil závod poprvé a byl o něj veliký zájem. Pokud chceš vyhrát registraci na tento závod pro sebe a své dva kámoše, klikni zde na naší soutěž.

„Pivní běh zahájíme v 11 hodin v hospůdce U Pechtů na plzeňském Východním předměstí, v Květné ulici 414. Trať pivního běhu na jejíž zdolání je pohodový limit 2 hodiny, budou moci pokořit běžci v kategoriích muži, ženy a týmy,“ informuje za organizátory Tomáš Sladký.

Na závodníky čeká celkem pět kontrolních stanovišť, na nichž se každý musí občerstvit vždy jedním 0,3 l pivem.

„Jeho vypití bude každému soutěžícímu zaznamenáno přímo na těle – na stylovém startovním čísle, které obdrží při registraci. Těšit se mohou také na speciální zastávku s pravým Pivním autobusem, který zatím nebyl v Plzni k vidění,“ doplňuje Tomáš Sladký.

Trasa povede z Hospůdky U Pechtů až do centra města Plzně a pak samozřejmě zpět. Cílem tedy bude návrat do Hospůdky U Pechtů. Tam také proběhne vyhlášení nejlepších běžců a předání hodnotných cen.

Hlavní cenou je letos poukázka na vyhlídkový let letadlem. Dále ocenění závodníci převezmou také pivní dárkové balíčky a mnoho dalších zajímavých ocenění.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24