QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.04.2024 11:00

Tip na výlet do Křimic

Nenáročná trasa plná zajímavostí vás zavede i do vyhlášené restaurace Roští.

Plzeň bude patřit humoru, chystá se Komedy fest

21.05.2017 12:06

Plzeň se i letos na přelomu května a června stane centrem humoru. Konat se bude už čtvrtý ročník festivalu humoru Komedy fest, na který se sjedou přední hvězdy humoru z celé ČR. 

komedy fest

Festival humoru Komedy fest, který je přehlídkou tradičního i novodobého humoru v Česku. Konat se bude v Plzni od 28. května do 3. června.

Zahájení festivalu proběhne 28. května na nádvoří plzeňského pivovaru, diváci se mohou těšit na dětské, hudební i stand - up vystoupení. Vstup bude zdarma. Další program festivalu se bude doehrávat v Měšťanské besedyě, a to od až do 2. června. Festival zakončí 3. června v Amfiteátru OC Plzeň Plaza celodenní open air.

„Letošní ročník festivalu zásadním způsobem inovuje svojí stávající strukturu, rozroste se jak co do počtu představení, účinkujících, míst konání, tak i kapacitou diváků. Spojením tradiční verze festivalu pořádané v Měšťanské besedě s novou letní open air edicí vznikne souvislá sedmi denní platforma,” uvádí organizátor Jiří Turek.

Open Air, který se koná 3.6. v amfiteátru OC Plzeň Plaza, nabídne největší stand up vystoupení Na stojáka v histori Plzně, Lukáše Pavláska,  Jakuba Koháka, Ester Kočičkovou, Annu Polívkovou, Těžkej Pokondr, Zdeňka Izera, Tomáše Měcháčka, Karla Hynka, Vojtěcha Záveskýho, Dominika Heřmana Lva, Petra Vydru, Lenku Vychodilovou, Arnošta Frauenberga a mnoho dalších…. Děti do 15ti let mají na Komedy fest - open air vstup zdarma.

Program a více informcí najdete na www.komedyfest.cz.

foto: FCB Komedy fest

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24