Plzeň hostila sraz vozů Alfa Romeo! Dorazily desítky posádek - FOTKY

04.09.2018 12:04

Kemp Ostende v Plzni se stal centrem celorepublikového srazu vozů Alfa Romeo. I když počasí nepřálo, nakonec dorazilo na pět desítek posádek. Nechyběl ani výjezd mimo Plzeň.

Sraz Alfa Romeo (9)
Sraz Alfa Romeo (9)Sraz Alfa Romeo (2)Sraz Alfa Romeo (1)Sraz Alfa Romeo (3)Sraz Alfa Romeo (4)Sraz Alfa Romeo (5)Sraz Alfa Romeo (6)Sraz Alfa Romeo (7)Sraz Alfa Romeo (8)Sraz Alfa Romeo (10)Sraz Alfa Romeo (11)

Na akci, která se pomalu ale jistě stává v Plzni tradicí, přijeli majitelé aut Alfa Romeo z celé republiky a dorazila dokonce i jedna posádka přímo z Itálie, rodiště legendární značky. Na srazu byly k vidění jak nové vozy Alfa Romeo Stelvio, Alfa Romeo Giulia QV a Veloce, tak veteráni, Alfa Romeo Spider Veloce a Alfa Romeo GTV6.

V samotném kempu Ostende byly pro účastníky srazu připravené nejrůznější soutěže. Úderem sobotního poledne pak začal postupný přesun do Nepomuku. Nablýskaní italští fešáci pak byli k vidění přímo na náměstí Augustina Němejce. Program pokračoval po obědě, kdy nechyběla návštěva Městského muzea a galerie Nepomuk, Svatojánského muzea, Kostela sv. Jana Nepomuckého a v neposlední řadě muzea veteránů v Zelenohorské poště.

Z Nepomuku vyrazil konvoj spanilou jízdou až k zámku Zelená Hora, kde byla připravená komentovaná prohlídka. O závěr sobotního dne se postaral společenský večer opět v kempu v Plzni, na kterém byly vyhodnoceny soutěže a rozdány účastníkům ceny.

"Chtěli bychom touto cestou poděkovat všem účastníkům, které neodradilo počasí a dorazili a také všem, kteří se podíleli na přípravách srazu a věnovali mu čas a úsilí. V neposlední řadě všem sponzorům, kteří poskytli věcné dary do soutěží a pomohli tím potěšit vítěze soutěží. Zároveň bych chtěl poděkovat i panu starostovi Nepomuku Jiřímu Švecovi a panu starostovi obce Klášter Zdeňku Bartošovi," uzavírá prezident klubu Alfa Romeo Club Plzeň Jaroslav Jan.

FOTO: Jaroslav Jan

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24