Plzeňská karta nabízí další výhody. Teď spolu s Plzeňským Prazdrojem

26.10.2016 17:07

Plzeňská karta bude nabízet další bonusy v rámci západočeské metropole. Tentokrát poprvé poslouží jako sleva na vybraná turistická místa pivovaru.

DSC09921

Plzeňská karta by v budoucnu měla mít mnohem víc funkcí, než má v současné době. Město postupně na plánech pracuje. Dopravní podniky teď přichází s další novinkou. Karta od listopadu poslouží jako sleva na oblíbená turistická místa Plzeňského Prazdroje.

Karta poskytne návštěvníkům Pivovarského muzea v Plzni a Plzeňského historického podzemí poloviční slevu na vstup právě při předložení Plzeňské karty. 

"Slevu budou moci návštěvníci využít od 1. listopadu do konce března příštího roku,“ vysvětluje Rudolf Šlehofer, manažer pro turismus a tradice Plzeňského Prazdroje. "Plzeňský Prazdroj je neodmyslitelnou součástí města Plzně a snaží se také přispívat ke zkvalitňování života místních, což děláme především prostřednictvím grantového programu Prazdroj lidem, který už od roku 2001 podporuje veřejně prospěšné organizace v plzeňském regionu. Dlouhodobě spolupracujeme i na městských projektech, jako byla například Plzeň – Evropské hlavní město kultury 2015, a po vyhodnocení spolupráce na Plzeňské kartě budeme rádi hledat další možnosti spolupráce s  městem.“

Plzeňská karta je v současné době nejlépe hodnocenou městskou kartou právě díky svému širokému využití. "Mimo oblast dopravy funguje například jako průkaz do knihovny, ID karta ve stravovacích a docházkových systémech, má vlastní bonusový program a další funkcionality,“ vypočítává Michal Kraus, předseda představenstva dopravních podniků s tím, že je stále velký prostor pro rozvoj karty i její využití ve spolupráci s městem a dalšími subjekty.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24