Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Kvůli velkému zájmu o sázení stromků byl zřízen registrační portál

03.10.2011 14:05

V sobotu 8. října se na Šumavě budou sázet stromky a veřejnost se do této akce může zapojit. A právě kvůli obrovskému zájmu veřejnosti o sázení zřídil NP Šumava registrační portál pro zájemce.

ilustračka NP Šumava

Na novém, speciálně zřízeném registarčním portále se mohou hlásit zájemci o sázení stromků v NP Šumava, které proběhne v sobotu 8. října. Kvůli obrovskému zájmu lidí musel park právě tento portál zavést.

Registrační portál vznikne v rámci internetových stránek Národního parku. Zájemci si na něm budou moci prioritně zvolit jednu ze tří lokalit určených k sázení. V sekci Pomáháme Šumavě, kde si zájemci kliknou na jednotlivá místa, kde se bude sázet a vyplní tu své jméno a příjmení. Park tak získá info o počtu zájemců na jednotlivých místech a zájemci zas jistotu, že mají rezervované místo.

Akce Pomáháme zeleným lesům Šumavy se uskuteční v sobotu 8. října na třech místech napříč celou Šumavou - na Modravě, Prášilech a Českých Žlebech. Začátek akce bude v 9 hodin, konec se předpokládá kolem třetí odpoledne.

Největší zájem se čeká o Modravu, která vešla do povědomí veřejnosti díky blokádám aktivistů. Je proto možné, že až se počet dobrovolníků na Modravě naplní, budou ostatní přesměrováni jinam.

Každý, kdo přiloží ruku k dílu, osatne od NP pamětní list.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT