QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňská zoo chystá další víkendový program! Užijí si rodiny s dětmi

18.04.2018 13:49

Zoologická zahrada v Plzni nabídne i o nadcházejícím víkendu speciální program. Na své si přijdou hlavně rodiny s dětmi, připravená bude celá řada soutěží.

_IGP7263

V plzeňské zoologické zahradě se bude v sobotu 21. dubna slavit Den Země. Ten sice připadá až na 22. dubna, v zoo bude lae speciální program nachystaný už na sobotu.

Oslava Dne Země proběhne od 10 do 17 hodin v centrální části areálu a program bude určený hlavně rodinám s dětmi. "Nabídne jim především různé soutěže, poznávací a dovednostní aktivity a oblíbenou naučnou soutěžní stezku o ceny. Oslava Dne Země v Zoologické a botanické zahradě města Plzně je každoročně spojena s vyvrcholením sběru použitých potravinářských hliníkových obalů ve školách a domácnostech Plzeňska," říká František Hykeš ze zoo.

Hliníkový odpad je možné už v průběhu týdne do kontejneru u hlavní pokladny zahrady v ulici Pod Vinicemi. Návštěvníci ho mohou ale přinést i přímo v den akce, tedy v sobotu 21. dubna ve 14 hodin na začátek Kilometrovky u Kalikovského mlýna.

Vikenodvé programy budou pokračovat, poslední dubnovou doprovodnou akcí bude velký slet čarodějnic na statku Lüftnerka v pondělí 30. dubna v 15 hodin. 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24