QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňská zoo chystá speciální večerní prohlídky!

09.10.2017 14:02

Plzeňská zoo si pro letošní podzim připravila naprostou novinku. Vůbec poprvé proběhne série večerních prohlídek po uzavření areálu. Vstupenky si musí zájemci zarezervovat!

ZOO_Plzen_28_rijen (18)

Listopad 2017 - měsíc nočních prohlídek! S takovým titulem představuje plzeňská zoo jednu z velkých letošních novinek. Hlavní turistická sezóna končí v zoologické zahradě s koncem října. I pak se ovšem mají fanoušci zoo na co těšit.

Komentované večerní prohldíky, které budou probíhat v listopadu ve čtyřech termínech, budou začínat v 17 hodin u hlavní pokladny. Tedy v době po zavírací hodině. V listopadu už bude zoo otevřená jen od 9 do 17 hodin.

Komentované prohlídky budo probíhat po čtyři listopadové pátky, tedy 3., 10., 17., a 24. listopadu. Cena je pro dospělé 150 korun, děti a senioři zaplatí sníženou cenu 110 korun. Rezervace míst musí proběhnout předem, zájemci mohou psát na email na vobruba@plzen.eu. Vstupenky pak budou k mání půl hodiny před samotnou prohlídkou, která zabere zhruba dvě hodiny. Na mimočádné večerní prohlídky nebude možné uplatňovat permanentky, ani žádné další slevy.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24