QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pokus o vraždu v Plzni na Borech! Muž po hádce pobodal ženu

21.06.2017 10:09

Krvavým útokem skončila v noci na středu hádka mezi mužem a ženou v jednom z bytů na Borech v Plzni. Policie na místě zadržela podezřelého. Žena bojuje o život v nemocnici.

FOTO_Pavel Němeček (5)

Krajská kriminálka řeší další letošní pokus o vraždu. Tentokrát došlo k útoku v Plzni na Borech v jednom z paneláků. Pobodání ženy předcházela podle všeho hádka a roli nejspíš sehrál i alkohol.

"Policisté z odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje se zabývají prověřováním případu, ke kterému došlo dnes krátce po půlnoci v Plzni na Borech. V bytě panelového domu napadl 53letý muž 49letou ženu, kterou po předchozí hádce pobodal," potvrdila mluvčí policie Pavla Burešová.

Těžce zraněnou ženu převezla sanitka do nemocnice. Ještě před tím jí nicméně první pomoc poskytovali policisté, kteří dorazili na místo. Následně na místě zadrželi i podezřelého muže. "Na základě dechové zkoušky byla u podezřelého zjištěna přítomnost alkoholu. Dnešního dne budou prováděny další úkony a výslech podezřelého muže. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu. S ohledem na to, že případ je na samém počátku, nebudeme v tuto chvíli zveřejňovat žádné bližší informace," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24