Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Muže zavalila traverza. V bezvědomí byl transportován do FN Plzeň

30.04.2024 17:04

Velmi vážné zranění utrpěl starší muž poté, co manipuloval se železnou traverzou.

Vrtulník

Všechny složky IZS včetně vrtulníku LZS zasahovaly v hale v Hliněném Újezdu na Horažďovicku. "Muž (1950) v bývalém zemědělském objektu manipuloval se železnou traverzou, zřejmě došlo k pádu muže a traverza na něj padla. Zraněný muž byl převezen k lékařskému ošetření. Vzhledem ke svému zranění nebyl schopen dechové zkoušky, a proto u něj bude nařízen odběr krve. Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi události se zabývají klatovští policisté," uvedla mluvčí policistů.

Muž byl vážně zraněn. "Operátorka zdravotnického operačního střediska záchranné služby přijala oznámení o pádu a zavalení muže traverzou. Během hovoru vedla s volajícími telefonicky asistovanou neodkladnou resuscitaci až do příjezdu záchranářů na místo. Muž ročník 1950 utrpěl velmi vážná zranění, na místě zajištěn a v bezvědomí na umělé plicní ventilaci transportován cestou Lzs na Emergency Fn-Lochotín," doplnila mluvčí záchranářů.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT