QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Přepadení pošty ve Šťáhlavech! Po lupiči pátrá policie

16.10.2018 20:19

K přepadení došlo dnes krátce před 17 hodinou. Policie má k dispozici popis pachatele. O pomoc při pátrání žádá veřejnost. 

FOTO_Pavel Němeček (5)

Neznámý pachatel s předmětem v ruce připomínajícím střelnou zbraň vešel na poštu ve Šťáhlavech dnes několik minut před pátou hodinou odpolední.     

„Muž měl na hlavě navlečenu kapuci a v ruce držel předmět připomínající střelnou zbraň. Od pracovnice u přepážek požadoval vydání finanční hotovosti, kterou mu zaměstnankyně z  obavy o svůj život a zdraví vydala. Pachatel následně místo činu opustil,“ popisuje událost policejní mluvčí Hana Kroftová.

Podle popisu, který má policie  k dispozici jde o muže ve věku kolem 30 let, štíhlé postavy, vysokého zhruba 175 centimetrů. Na sobě měl dlouhé modré kalhoty, černou mikinu a přes hlavu měl nataženou kapuci. Obutý byl v botách černé barvy.

„Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří se v předmětné době pohybovali na zmíněné pobočce České pošty a v jejím okolí a všimli si podezřelého chování jakékoli osoby, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158,“ sděluje mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24