Přijďte si v sobotu otestovat na Bolevák elektrokolo

19.04.2018 11:51

Uvažujete o elektrokolu? Teď máte jedinečnou šanci si ho otestovat, vybrat si a nechat si poradit od odborníků! Elektrokola od největšího prodejce MMR E-bike můžete testovat na Boleváku.

IMG_0275

Testovací akce elektrokol proběhne tuto sobotu 21. dubna od 11 do 18 hodin. Stánek firmy MMR E-bike najdete na pláži u Pointu.

Testovat se budou kola: Trek Powerfly 5 2017 v dámské i pánské verzi - motory Bosch a dále Rock Machine Crossride e500 také v dámské i pánské verzi na motorech Schimano.

Prohlédnout si budete moci elektrokola značek Trek, Rock Machine, Apache, Kross  a jízdní kola značek Kross, Trek a Rock Machine. Vystaveny budou modely roku 2018.

"Lidé si vyberou elektrokolo s pohonem, který si chtějí vyzkoušet a doprovodí je náš zaměstnanec. Ten jim jim vysvětlí chod kola, zodpoví všechny otázky," vysvětluje Martin Uhlíř, majitel firmy MMR E-bike.

Zájemci si mohou domluvit další testovací jízdy. "V případě zájmu o další projížďku si s námi lidé mohou domluvit individuálně termín testovacích jízd, které se budou konat vždy v sobotu po 12. hodině od naší prodejny na Slovanech. Vypsané termíny budou mít k dispozici naši zaměstnanci ve stánku a je možné se rovnou zapsat," doplnil Martin Uhlíř.

KONTAKT: MMR E-bike s.r.o., Papírnická 2570/3, Plzeň Slovany, www.mmrebike.cz, 777 224 900

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24