Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragédie na Doubravce! Dělníka zavalil plakátovací sloup, FOTKY!

16.09.2014 9:46     16.09.2014 10:28

Tragédií skončily v úterý dopoledne výkopové práce v Plzni na Doubravce. Bagr povalil plakátovací sloup, který muži v podstatě amputoval hlavu. Případ si převzala policie!
 

Sloup zavalil dělníka na Doubravce (4)

K obrovské tragédii došlo v úterý dopoledne v Plzni na Doubravce. Při výkopových pracech spadl na dělníka plakátovací sloup, který mu způsobil rozsáhlá poranění hlavy. Muž na místě zemřel. Případ vyšetřuje policie. Na místě sice zasahovali i záchranáři, fatálně poraněnému muž ale nemohli pomoct.

K tragédii došlo během dopoledne u areálu Lopatárny, kdy podle předběžných výsledků šetření bagr nabral plakátovací sloup a ten padl na jednoho z dělníků. Na místě zasahovala záchranka, ale zdravotníci už prakticky nemohli nic dělat. "Muž měl zranění hlavy neslučitelné se životem," potvrdil QAPu mluvčí záchranky Václav Ondra.

Podle informací QAPu poklop sloupu muži hlavu v podstatě amputoval. Na místo museli dorazit i hasiči a samozřejmě policie, která si případ převzala. "Ke smrtelnému úrazu došlo před vjezdem do areálu Lopatárny. Dvaačtyřicetiletého dělníka cizí národní příslušnosti zavalily betonové skruže reklamního válce, který se při zemních pracích zbortil," řekla mluvčí policie Hana Štefflová.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství