QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ráno ve znamení nehod! Sražená žena v Plzni, vážná nehoda na Sušicku

16.11.2017 8:02     16.11.2017 8:53

Čtvrteční ráno bylo na silnicích ve znamení nehod. V Plzni došlo ke střetu auta s chodkyní, bourala i tramvaj na Mikulášském a záchranka musela vyjíždět k nehodě na Sušicko.

20170119_093055_resized

Ke střetu osobního auta s ženou došlo v Plzni na křižovatce U Práce před půl osmou ráno. Na místo musela vyjíždět nejen policie, ale také záchranka. Mladší ženu nakonec sanitka převážela na chirurgii FN Plzeň na Lochotíně. Naštěstí neměla být v přímém ohrožení života. Podle všeho mělo k nehodě dojít přímo na přechodu pro chodce. Přesné příčiny stále vyšetřuje policie. "Požití alkoholu bylo u chodkyně i u řidiče vyloučeno dechovými zkouškami," řekla k nehodě mluvčí policie Pavla Burešová.

V Plzni způsobila ve čtvrtek ráno problémy i nehoda, která se odehrála na Mikulášském náměstí. Tam se pro změnu střetla tramvaj s osobním autem. Na zhruba čtvrt hodiny se tak zastavil provoz tramvají linek číslo 1 a 2 směrem na Slovany a Světovar. V tomto případě se to obešlo naštěstí bez zranění. Stejně tak i havárie nákladního auta v ulici U Velkého rybníka. To sjelo mimo komunikaci.

Naopak téměř v plné polní museli záchranáři vyjet na Sušicko, kde narazilo auto do stromu na okraji obce Čimice. Zranění utrpěl jeden muž a žena dokonce zůstala ve vozidle zaklíněná. Záchranka nakonec převážela do nemocnice v Klatovech ženu i muže ve věku 75 let.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24