Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Školák se ztratil na cestě do Konstantinek! Našli ho u kamaráda na Plzeňsku

24.07.2013 7:59     24.07.2013 11:28

Policie v celém regionu pátrala po teprve 13letém školákovi. Naposledy ho viděli v Plzni v pondělí 22.července na Lochotíně, pak se po něm slehla zem.

policie

Policie v celém kraji byla v pohotovosti. Pátrala po teprve 13letém chlapci, který se ztratil na cestě ke svému kamarádovi. Policie ho dokonce zařadila do systému Dítě v ohrožení. Jedná se přitom o systém, který pomáhá dítě najít co nejrychleji a vztahuje se jen na případy, kdy život nebo zdraví pohřešovaného dítěte je v ohrožení. Ročně jde zhruba jen o 10 případů. A také tentokrát systém zafungoval na jedničku.

13letý chlapec z Plzně byl na návštěvě u své tety, odkud měl namířeno za kamarádem do Konstantinových Lázní. Tam už ale nedorazil. Naposledy ho tak viděli v pondělí 22.července v Sokolovské ulici. Od té doby, jako by se po něm slehla zem.

Nejspíš právě díky zařazení školáka policisty do mimořádného systému, se ve středu dopoledne našel. Byl sice u kamaráda, ale ne v Konstantinkách, ale na Plzeňsku.

"Pohřešovaný chlapec byl nalezen v pořádku doma u svého kamaráda. Policisté prověřovali školákovi kamarády a právě u jednoho z nich se našel. Je v pořádku, bez jakékoli újmy. V minulosti chlapec nikdy nebyl pohřešovaný. Policie se případem dá zabývá a zjišťuje , zda nedošlo v době pohřešování k nějakému protiprávnímu jednání. Ať už ze strany chlapce nebo vůči němu," řekla QAPu mluvčí policie Jana Tomková.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT