QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidič poškodil viadukt v Železné Rudě, policie hledá svědky

29.07.2018 9:11

18. července řidič s nákladním vozidlem projížděl viaduktem v Železné Rudě a došlo k pádu klád. „Hledáme svědky i záznam z kamery,“ apelují policisté.

Vozidla-PCR-05

Policisté na obvodním oddělení v Železné Rudě v současné době prověřují případ ze středy 18. července 2018, kdy řidič jel s nákladním vozidlem a nerespektoval dopravní značení.

„Řidič jel v 5.45 hodin po komunikaci I. třídy číslo 27 s nákladním vozidlem s připojeným návěsem, na němž převážel dřevo, ve směru od Železné Rudy na Alžbětín. Řidič s vozidlem projížděl pod železničním viaduktem a zavadil horní částí svého nákladu o jeho horní hranu, kdy došlo k uvolnění a pádu několika kusů klád na komunikaci,“ uvádí mluvčí policie Dana Ladmanová.

Policisté hledají svědky události. „Žádáme i další řidiče, kteří v uvedenou dobu projížděli po uvedené komunikaci v obou směrech a používali kameru ve vozidle, aby policistům poskytli záznam z uvedeného místa. Informace sdělte na Obvodní oddělení policie v Železné Rudě v pracovních dnech na telefon číslo 974 334 761 i prostřednictvím e-mailu: kt.oop.zruda@pcr.cz,“ uvádí dále tisková mluvčí.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24