QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

08.05.2024 13:57

Pozor na dálnici D5!

Na 138. km dálnice D5 ve směru jízdy na Rozvadov, kde je z důvodu opravy komunikace sveden provoz do jednoho jízdního pruhu, došlo k poruše nákladního vozidla. Řidiči mohou sjet na exitu Mlýnec (136. km) a následně na dálnici opět najet na Sv. Kateřině. Na odstranění závady vozidla se intenzivně pracuje.

Série nehod v regionu! V Plzni se srazila i tramvaj s autem

18.01.2017 15:43     18.01.2017 17:26

Policie musela během středečního odpoledne vyjíždět k celé řadě nehod. V Líních asistovala u střetu dvou aut i záchranka, v Plzni se pro změnu opět střetla tramvaj s autem.

Nehoda Klatovská - 17 (16)

Nehody se začaly množit už v průběhu odpoledne. Nejprve museli policisté vyjíždět na hlavní tah do Líní u Plzně. Při střetu dvou aut došlo ke zranění ženy. Její zranění ale neměla být naštěstí vážná. Další nehoda se odehrála ve Vejprnicích v Tlučenské ulici. Také tam se srazila dvě auta.

Bouralo se ale také v Plzni. Nehoda se odstraňovala v Borské ulici, v Gerské nebo v Sukově ulici. Komplikace nadělala také nehoda, ke které došlo na Slovanské třídě krátce po půl páté odpoledne. Směrem na Slovany došlo ke střetu tramvaje a osobního auta. Naštěstí se to obešlo bez zranění, nicméně problémy měli i cestující tramvajemi. U linky číslo jedna došlo k přerušení provozu směrem na Slovany na zhruba 20 minut a i následně tramvaje nabíraly zpoždění.

V tomto týdnu jde přitom v Plzni už o druhou podobnou nehodu. V pondělí ráno se střetla tramvaj s osobním autem pod Rondelem na Karlovarské, podrobnosti najdete v článku zde.

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT