Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Brno dokáže potrápit každého, říká trenér Viktorky před nedělním zápasem

17.04.2016 9:27

FC Viktoria Plzeň utká v neděli 17. dubna od 16:45 se Zbrojovkou Brno. "Brno dokáže potrápit každého favorita. Věřím ale, že s pomocí vyprodané Doosan Areny zápas zvládneme," říká trenér.

Foto P. Němeček (2)

Je tady 25. kolo Synot ligy, FC Viktoria Plzeň hostí Zbrojovkou Brno. Viktoriáni budou v utkání útočit na čtrnáctou výhru v řadě a budou chtít potěšit své fanoušky!

 „Každý zápas se nám hraje doma dobře, lidi nás podporují a ženou dopředu. Před takovým publikem a na takovém stadionu je to prostě paráda hrát,“ říká záložník Ondřej Vaněk.

Zbrojovka je v tabulce aktuálně na šestém místě. Brno na Plzeň umí zahrát a ani v neděli nedá viktoriánům nic zadarmo. „Jim se ustálil kádr a mají tam kvalitní hráče. Škoda pro ně, že se jim zranil tvůrce hry Zavadil, nicméně sem pojedou s tím, že nemají co ztratit,“ uvedl dále Vaněk.

Synot liga se pomalu blíží do finále a Plzeň útočí na druhý titul v řadě. Nervozita tak stoupá....

„Liga spěje ke svému závěru, do kterého zbývá šest kol. Začíná to být také o psychice, protože vnímáme to, jak se liga vyvíjí. Momentálně před námi stojí Brno a já jsem trochu nervózní z našich zraněných hráčů a kluků, kteří mají vleklé zdravotní potíže. Doktoři a fyzioterapeuti samozřejmě dělají maximum pro to, aby byli co nejrychleji v pořádku,“ uvedl trenér Karel Krejčí.

Brno podle trenéra dokáže potrápit i favorita. „Brno hraje v pohodě, poslední tři zápasy vyhrálo, což se projevilo i v tabulce. Přijede sem mužstvo, které má sebevědomí a dokáže potrápit každého favorita. Disponuje skvěle poskládaným kádrem se zkušenou osou týmu a poctivou defenzivou. Směrem dopředu můžou využívat rychlou přechodovou fází, rychlé hráče na krajích a vepředu dva bijce v podobě Řezníčka a Škody. Čeká nás soupeř, který nás prověří. Věřím ale, že s pomocí vyprodané Doosan Areny zápas zvládneme a budeme po zápase všichni spokojeni,“ říká trenér Viktorie.


ilustrační foto

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství