Slet čarodějnic i zpívání pod májkou. Plzeňská zoo chystá speciální program

27.04.2017 10:32

Série programů v plzeňské zoo bude pokračovat i o nadcházejícím prodlouženém víkendu. V neděli se chystá čarodějnické odpoledne, v pondělí pak tradiční májka.

Májka a pálení čarodějnic ve Štruncových sadech.

Statek Lüftnerka v plzeňské zoo nabídne o prodlouženém víkendu hned dvojitou porci akcí. Na neděli by se měli připravit všechny čarodějnice a ježibaby, v pondělí pak bude potřeba naladit hlasivky...

Pravidelný slet čarodějnic se odehraje v neděli od 15 hodin. Ten, kdo dorazí v masce, se může těšit i na slevu. "Čarodějnice a čarodějové mají od 12 hodin do zoologické a botanické zahrady zvýhodněný vstup. Nejlepší masky, stejně jako výsledky slalomu s koštětem, budou odměněny zajímavými cenami, za zvládnutí naučné stezky plné temných a strašidelných postav budou pořadatelé rozdávat špekáčky, jež si bude možno ke konci programu opéct na čarodějnické vatře," láká František Hykeš ze zoo.

Rušno bude na Lüftnerce také na prvního máje. Od 14 hodin se uskuteční v rámci nového cyklu Kultura českého venkova koncert dětského folklórního souboru Plzeňáček. Zvaní jsou všichni, kdo si chtějí užít tradiční májové slavnosti.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24