QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

25.04.2024 11:29

Složky IZS zaměstnaly nehody! Jedna skončila tragicky - FOTKY

22.03.2018 8:56

Hasiči v regionu museli vyjíždět hned k několika nehodám, zasahovat musela i záchranka. V jednom případě už bohužel řidiči nemohli pomoct...

21_3_2018 DN Chrastavice
21_3_2018 DN Chrastavice21_3_2018 DN 4 OA křiž. Labuť-Mchov21_3_2018 DN 1 OA Svojšín

Hned několikrát museli hasiči, policie i záchranka během středy zamířit k dopravním nehodám. Bohužel večerní nehoda na Domažlicku měla tragickou dohru.

K nehodě u obce Chrastavice vyjížděly složky IZS po deváté hodině večer. Původně bylo nahlášeno, že při nehodě došlo ke zranění. "Vozidlo se po bočním nárazu do stromu nacházelo mimo komunikaci. Na místě zdravotnická záchranná služba resuscitovala zraněnou osobu, bohužel neúspěšně. Smrt řidiče pravděpodobně nebyla způsobena v důsledku nehody," řekl k nehodě mluvčí hasičů Petr Poncar. Hasiči na místě ještě provedli protipožární opatření, poté vyndali tělo z vozidla. Celou záležitost si převzala policie, která se tragédií dál zabývá.

Už v průběhu dne ale složky integrovaného záchranného systému vyjížděly například k nehodě u Svojšína na Tachovsku. "Hasiči PS Stříbro vyjeli k dopravní nehodě jednoho osobního vozu se zraněním. Vozidlo se nacházelo mimo komunikaci v poli. Na místě zasahovala zdarvotnická záchranná služby. Jednotka provedla protipožární opatření a úklid vozovky," dodává k dalšímu zásahu mluvčí krajských hasičů.

Nechyběla ani hromadná nehoda. Hned čtyři auta se srazila na křižovatce Labuť - Mchov. V tomto případě se to naštěstí obešlo bez zranění.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24